helemaal shea

Wat Is Shea Boter? – Het Antwoord Zal U Misschien Verbazen

Shea boter, ook wel bekend als Afrikaanse Moringa-olie, afkomstig uit de moer van dit Afrikaanse shea boom en is gebruikt voor honderden jaren als een antisepticum.

Het is uiteraard wit van kleur, maar wanneer raw-het heeft de neiging om ivoor in de schaduw, maar met de meeste verwerkte formulieren meer ivoor met gele kleuren. Het is op grote schaal gebruikt als een huid-crème, crème of huid-boter in cosmetica. Het is een van de beste van de natuur moisturizers en het kan zelfs helpen om te genezen, huiduitslag, zweren en blaren die zich hebben gevormd op de huid. Het is niet alleen voor cosmetisch gebruik, hoewel, Shea boter is gebruikt in veel huidverzorgingsproducten als een bron van vitamine E en andere belangrijke vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van onze huid.

Alle Shea butter heeft een antibacteriële en anti-oxidant inhoud. Dit maakt het zeer effectief in de strijd tegen de effecten van vrije radicalen op de huid. Shea boter is anti-oxidant eigenschappen zal ook helpen bij het voorkomen van eventuele schade aan uw huid die zich kan voordoen van blootstelling aan de zon, vervuiling, wind, zware machines, etc.

Helemaal shea is afkomstig van de moer, dat de shea plant groeit op. Hoewel het meestal geconsumeerd als voedsel, het is ook beschikbaar in gezondheid en beauty producten en huidverzorging crèmes. Het is ook gevonden in lotions, gels, crèmes en zelfs shampoo.

Natuurlijke huidverzorging is steeds een grote trend met veel vrouwen op zoek om te proberen van nieuwe producten die een hogere mate van natuurlijke ingrediënten die kunnen helpen hen gezond te blijven en jeugdig. Een goede natuurlijke product bevat Shea boter bevatten de dezelfde eigenschappen als commerciële producten, maar ook sommige van de goede vetten en eiwitten die we krijgen van het eten van biologische, verse vruchten en groenten. De Shea boter in natuurlijke huidverzorging producten wordt vaak gecombineerd met vitamines en andere voedingsstoffen die nodig zijn voor gezonde cellen de productie en functie van ons lichaam.

Alle Shea boter komt uit de moer die de shea plant groeit op, die is lang, smal en ovaal van vorm. Wanneer het is gedroogd zaad in zwart-wit en poederachtig, vergelijkbaar met een nootmuskaat. De moer, de smaak is bitter.

Karitéboter is rijk aan vitamine E en is goed voor onze huid en kan helpen bij de behandeling van een verscheidenheid van de huid voorwaarden.

Shea olie is van nature afkomstig uit Afrika en wordt beschouwd als een van de natuur mooiste natuurlijke moisturizers en de zonneschermen en als zodanig is het een uitstekende keuze van natuurlijke zonnebrandcrème.

Het werkt goed op de droge of gevoelige huid, het is ook heel rustgevend en zacht op de huid. Als je last hebt van acne, eczeem of zelfs droge, gebarsten lippen dan kan het een goede keuze voor je. Shea butter heeft een unieke antioxidant eigenschap die helpt bij het genezen van deze huid problemen en is ook een goede bron van natuurlijke antihistaminica.

Shea butter als een ingrediënt in je natuurlijke huidverzorging en cosmetica producten wordt steeds meer populair, want het biedt veel voordelen voor onze huid. Het is gebruikt door mensen voor vele duizenden jaren en is bewezen effectief en veilig zijn.

meer informatie: https://vrijnatuurlijk.nl/